Værksted for Lys & Lyd ApS

Værksted for Lys & Lyd er en landsdækkende virksomhed med afdelinger i Højbjerg ved Århus og i Sorø.

Vi leverer og monterer udstyr til bl.a. biografer og kulturhuse som f.eks. filmfremvisere, servere, lydanlæg, videoprojektorer, digitale skilte, tæppe- og maskespil, lærreder, lærredsrammer, rullelærreder, stole, teleskoptribuner, samt  trin- og rækkebelysning.

Vi udvikler og fremstiller også produkter til film- og TV-branchen. Produkterne designes og udvikles efter kundens ønske.

VLL har i sin nuværende form eksisteret siden midten af 80'erne og er udsprunget af interesse og behov for enkelt og velfungerende elektronisk udstyr.

Vores kernekunder har i mange år været biografer og kulturhuse over hele Danmark. Ud over salg og opsætning af nyt udstyr udfører vi også justering, reparation og opdatering af allerede eksisterende udstyr.

Vi tilbyder også en service- og vedligeholdelsesaftale til kunder, der ønsker support fra en kompetent tekniker udenfor normal arbejdestid. Vi har et godt og veluddannet team af teknikere, der er klar til hurtigt at rykke ud med service- og vedligehold af udstyr fra vores afdelinger i Århus og Sorø.

VLL vil meget gerne inddrages i både nybyggeri og renoveringsprojekter så tidligt i processen som muligt for at kunne rådgive optimalt omkring de fysiske rammer, samt om valg og placering af udstyr.